Guerrieri

Bianchello del Metauro DOC

100% Bianchello. Høstudbytte 4 kg pr. stok. Høst i første halvdel af september. Presses varsomt i pneumatisk presse. Koldstabiliseres og fjernelse af bundfald. Gæres under temperaturkontrol i ståltanke. Fremstår strågul, og er en frisk, harmonisk og imødekommende vin med lav alkohol og mindelser om fersken, pære og hvide blomster. Serveres bedst ved ca. 10 grader som aperitif eller som ledsager til fisk eller hvidt kød.

Bianchello del Metauro Superiore DOC "Celso"

100% Bianchello. Høstudbytte 4 kg pr. stok. Høst i første halvdel af september. Presses varsomt i pneumatisk presse. Koldstabiliseres og fjernelse af bundfald. Gæres under temperaturkontrol i ståltanke. Fremstår strågul, og er en frisk, harmonisk og imødekommende vin med lav alkohol og mindelser om fersken, pære og hvide blomster. Serveres bedst ved ca. 10 grader som aperitif eller som ledsager til fisk eller hvidt kød.

Colli Pesaresi Sangiovese DOC

90% Sangiovese og 10% Montepulciano. Høstudbytte 3 kg pr. stok. Høst i anden halvdel af september. Presses og gæres under temperaturkontrol i ståltanke med maceration af drueskindet. Lagres nogle måneder i ståltank samt et par måneder i flasken. Fremstår rubinrød, og er en ung, frisk og aromatisk vin. Intens aroma af kirsebær og hindbær. Serveres bedst ved ca. 14 grader som ledsager til kød, lette vildtretter, afskåret pålæg og ost.

Colli Pesaresi Sangiovese Riserva DOC "Galileo"

90% Sangiovese og 10% Montepulciano. Høstudbytte 1½ kg. Sen høst af udvalgte druer. Gæres i ståltank under temperaturkontrol med maceration i ca. 15 dage. Lagres 12 måneder i store italienske egefade og 12 måneder i flaske. En fyldig vin, der fremstår rubinrød. Charmerende og vedvarende, intens med krydderier, kirsebær og bærsmag. Serveres bedst ved ca. 18 grader som ledsager til rødt kød og vildt. Dekantering anbefales.

Marche Rosso IGT "Guerrieri Nero"

Blanding af Sangiovese, Montepulciano og Cabernet Sauvignon. Høstudbytte 1½ - 2 kg pr. stok. Sen høst af udvalgte druer. Lang gæring i ståltank under temperaturkontrol med maceration. Lagres ca. 10 måneder i franske egefade og 6 – 8 måneder i flaske. Fremstår intens rubinrød med en flot struktur. Elegant og kompleks med mindelser om violer, vanilje, kakao, krydderier og mentoltobak. Serveres bedst ved ca. 18 grader som ledsager til rødt kød og vildt. Dekantering anbefales.

Marche Rosso IGT "Guerrieri della Terra"

Montepulciano 90% og Sangiovese 10%. Fremstilles kun i de bedste år med lavt udbytte fra de ældste vinstokke. Særligt udvalgte druer og sen høst. Lagres i træfade i mere end 1 år. Serveres bedst ved ca. 18 grader som ledsager til rødt kød, vildt og modne oste. Dekantering anbefales.

Spumante Extra Dry Bianco

90% Bianchello og 10% Chardonnay. Høstudbytte 3 kg pr. stok. Høst i anden halvdel af august. Presses varsomt i pneumatisk presse. Vinificeres i ståltank efter Charmat-metoden (tryktank til andengæring). Fremstår strågul med vedvarende bobler. Aroma af blandede hvide blomster. Behagelig smag med frisk og afbalanceret afslutning. Serveres bedst ve 6 – 8 grader som aperitif; som ledsager til hele måltidet eller med skaldyr og fisk.